Het kopen van een showroomkeuken gaat iets anders dan het kopen van een nieuwe keuken. Daarom leggen we graag uit hoe het werkt en waar je op moet letten

 

Vind jouw droomkeuken

In onze webshop vind je een groot assortiment showroomkeukens uit Nederland en België. Met behulp van onze handige filters zoek je makkelijk tussen de verschillende opstellingen, kleuren en merken.

Wij hebben een wisselend aanbod doordat we wekelijks nieuwe keukens online plaatsen en de keukens ook voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Je betaald voor onze showroomkeukens een vaste prijs en daarbij is het nog mogelijk om een pakket te kiezen. Wij leggen je hier kort uit wat de pakketten inhouden. Mocht je hier meer vragen over hebben neem dan contact met ons op of kijk op de pagina services.

Gold: Jij bent met dit pakket 100% ontzorgd! Wij zorgen voor de demontage in de showroom, transport, levering naar jouw adres en installatie van de keuken.

Silver: Met dit pakket demonteren wij de showroomkeuken in de keukenzaak en bezorgen deze vervolgens bij jou thuis. De montage is hierbij dus aan jou. Wel zorgen we voor een naar Leidingadviesplan, zodat het aanbrengen van het leidingwerk een stuk makkelijker wordt.

Bronze: Ben of ken jij een echte klusser? Met dit pakket demonteer en monteer je de keuken zelf. Wij leveren enkel een Leidingadviesplan bij jou aan. Hierbij worden alle aansluitpunten voor water, gas en elektra in kaart gebracht, zodat jij snel weer verder kan met het klussen.

 

Koop jouw droomkeuken

Zodra je jouw droomkeuken hebt gevonden kun je overgaan tot het plaatsen van de bestelling!

  1. Klik op de grote knop ‘’In winkelwagen’’ en daarna op ‘’uitchecken’’.
  2. Hier kun je jouw gegevens invullen of inloggen mocht je al een account hebben.
  3. Hier heb je nog eens de kans om een pakket te kiezen.
  4. Je bent nu aangekomen bij het betalen. Je kunt bij ons betalen met iDeal en creditcard.
  5. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw bestelling geplaatst. Je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.

 

Gefeliciteerd met je aankoop!

Na aankoop van jouw keuken wordt er contact met je opgenomen. Wij stemmen dan in samenspraak met de keukenzaak af op welke datum de showroomkeuken gedemonteerd mag worden. Heb je voor een silver pakket gekozen? Dan bellen we altijd vooraf, zodat we langskomen wanneer het jou uitkomt. Heb je gekozen voor een gold pakket? Dan zullen wij een afspraak maken om langs te komen voor het inmeten van de ruimte.

Latest Stories

Deze sectie bevat momenteel geen content. Voeg content toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.